(非會員)
31/3晚餐選擇來此人氣餐廳,真係幾多人,入座後見到餐牌上是$6x的鐵板餐(見食評$4x-5x,落單時阿姐話粉、飯加$5變餐,又幾抵wor)1) 忌廉湯--- 由於不好紅湯,茶餐廳式白湯,但有很多大大片磨菇2) 多士--- 如之前食評所言,餐包會吸引d3) 鐵板牛柳--- 大大塊、六成熟剛好,肉質很好,無""過;但配菜薯條就唔香,好似炸起左好耐咁4) 焗海鮮意粉--- 只覺得塊龍有焗過下,其餘海鮮(魷魚、蟹柳、蝦仔)似烚定鋪上無味的烚意粉上面,再加上白湯似的白汁,那有焗?!?5) 咖喱石班飯--- 咖喱、飯分開上,碗咖喱係微暖,給我感覺是鐵板餐所用的放涼醬汁(如用在熱辣辣的鐵皮上當然不用加熱) 這裏不煮熱才上有點求其;魚當然不是石班,是沾了蛋汁去的龍,幸好咖喱中的薯仔有炸由於多人等,入座後也自動快快點菜,菜也快快上,食完待應也快快收,快快食完一餐。
31/3
2) 多士--- 如之前食評所言,餐包會吸引d