2021-04-23
1. 蝦兵蟹將鐵板三文治(單點$62|套餐$101)所有三文治既包都係鐵板煎左,所以即食係脆口架,而且店員包得好好,食既時候唔會跌哂出黎,呢個三文治有蝦有蟹幾唔錯,真係食到蝦粒架,唔係打到溶哂果種。套餐其實值得加!可以薯條、沙律同湯3揀一,仲有多一杯野飲tim!! 我揀左凱撒沙律,都唔細份wor!! 而且d菜好新鮮,佢有個膠盒pack起左,方使食唔哂拎去😛 黑咖啡都幾香,不過我就比較少飲咖啡2. 慢條撕理食肉獸鐵板三文治(單點$62|套餐$101)呢個我都好喜歡,食落啖啖都係手撕牛仔排肉,冇骨好方便,但係唔會太膩,因為三文治入面有唔少菜,食落都幾清新,加上有蛋黃醬,亦唔會話好dry。套餐加左3日3夜自家手切薯條,可以加$7有黑蒜滋味醬,今次冇加到,佢本身會配茄汁同松露蛋黃醬,松露醬都真係有松露香味,都唔錯,d薯條新鮮炸起,唔算油,入面又食到薯仔! 今次餐飲揀左茶,佢既茶包都好香又好大杯3. 祝君健康鐵板三文治(單點$49|套餐$88)最後叫左個清新d既,入面有豆腐、鷹嘴豆、菠菜、芝士,仲有牛油果,我覺得都唔錯架!不過個人中意上面兩個多d😛
1. 蝦兵蟹將鐵板三文治(單點$62|套餐$101)
2. 慢條撕理食肉獸鐵板三文治(單點$62|套餐$101)
3. 祝君健康鐵板三文治(單點$49|套餐$88)