我都無咩寫過食評,呢間可以令我寫一寫,係openrice book 左兩位,食夜晚,第一枱客,位置有限,所以都明比一張枱我哋,但之後兩枱都係兩個人,但人哋就坐四人枱,ok ,可能我都唔係叫好多野所以無加到枱比我,前菜同野食都到左,都無比過水我哋,咁放兩隻杯比我哋,係為咩?張枱好細,啲碟又大,我叫3樣野食,嗰張枱都放唔落,講返野食,小食有個爆谷,呢個係最正常嘅野食,其餘叫左個滷水拼盤,揀左鵝片,鵝腸,同豬仔脾,賣相好過出面d 打冷,但味道就...無味,公道d 講,鵝片係有d 鵝味嘅,其他我唔識形容,未食過咁淡味嘅滷水,另外叫左蘭王蠔餅,邊忽蘭王?完全無蛋味,d 蠔又腥,唯一讚係炸得酥脆,最後叫左個唔知咩炸豆腐,豆腐無味我明,但佢比嗰碗唔知咩嘅野點,係唔係應該有d 味??除左佢入面d韭菜有少少味,真係少少,其除嗰d 汁,其實唔可以叫汁,係無味到好似水咁🙄 仲有一樣,叫左個辣椒油點嗰d 滷水,頂,d辣椒油又係淡味到一個點,我擴闊左我自己嘅視野,原來辣椒油可以冇辣味,好勁。成餐飯搵個侍應都難,唔知係咪QR code落單嘅緣故,可以唔知道啲侍應走咗去邊,總括,唔會再食!送我都唔食!
我都無咩寫過食評,呢間可以令我寫一寫,係openrice book 左兩位,食夜晚,第一枱客,位置有限,所以都明比一張枱我哋,但之後兩枱都係兩個人,但人哋就坐四人枱,ok ,可能我都唔係叫好多野所以無加到枱比我,前菜同野食都到左,都無比過水我哋,咁放兩隻杯比我哋,係為咩?張枱好細,啲碟又大,我叫3樣野食,嗰張枱都放唔落,講返野食,小食有個爆谷,呢個係最正常嘅野食,其餘叫左個滷水拼盤[3樣],揀左鵝片,鵝腸,同豬仔脾,賣相好過出面d 打冷,但味道就...無味,公道d 講,鵝片係有d 鵝味嘅,其他我唔識形容,未食過咁淡味嘅滷水,另外叫左蘭王蠔餅,邊忽蘭王?完全無蛋味,d 蠔又腥,唯一讚係炸得酥脆,最後叫左個唔知咩炸豆腐,豆腐無味我明,但佢比嗰碗唔知咩嘅野點,係唔係應該有d 味??除左佢入面d韭菜有少少味,真係少少,其除嗰d 汁,其實唔可以叫汁,係無味到好似水咁🙄 仲有一樣,叫左個辣椒油點嗰d 滷水,頂,d辣椒油又係淡味到一個點,我擴闊左我自己嘅視野,原來辣椒油可以冇辣味,好勁。成餐飯搵個侍應都難,唔知係咪QR code落單嘅緣故,可以唔知道啲侍應走咗去邊,總括,唔會再食!送我都唔食!