2023-05-14
今日嚟到東涌chill下☺️鍾意呢度望晒成個海景🏝️同朋友傾計都好舒服Super salad $169 🥗 平時食Caesar Salad就比較多 好少見到有呢個配搭嘅沙律🥭 覺得加咗芒果好清新 多種蔬菜🥬 Chills fries $118🍟 加咗肉醬同芝士之後 食落口感豐富好多😋肉醬都多到滿瀉同埋唔太辣🥹 薯條都唔錯 食落好鬆脆又軟 好惹味💕Mexican chocolate cake $120🍫濃郁朱古力雪糕加上軟心雲呢拿雪糕🍦味道層次豐富 蛋糕絲般幼滑口感 不過就比較甜🍰Latte $45☕️好喜歡飲latte🤭我自己鍾意奶多咖啡少 咖啡味道濃醇 奶味重🥛La Vista @lavistahk📍東涌怡東路9號灣景薈1樓106號舖 🚗 參考交通方法1) 免費接駁巴士:東涌地鐵站A出口對出穿梭巴士站2) 巴士:青馬收費廣場轉車E21A 迎禧路落車,往Sheraton酒店方向步行5-8分鐘,隔離就係灣景薈3) 港鐵:東涌地鐵站B出口巴士總站,搭37M到東環落車,往Sheraton酒店方向步行5-8分鐘4) 步行:東涌Citygate出發,步行約15 分鐘左右5) 的士:由東涌地鐵站出發到
鍾意呢度望晒成個海景🏝️同朋友傾計都好舒服
📍東涌怡東路9號灣景薈1樓106號舖
🚗 參考交通方法
1) 免費接駁巴士:東涌地鐵站A出口對出穿梭巴士站
4) 步行:東涌Citygate出發,步行約15 分鐘左右
5) 的士:由東涌地鐵站出發到Sheraton酒店,車費大約$30左右
#Lavista #墨西哥菜 #靚景餐廳 #約會 #東涌 #hkrestaurant #露天餐廳 #bar #mexicanfood #mexicanrestaurant #mexicancuisine #mexicanfoodlover #mexicanrestaurant #mexicanstyle