2021-11-29
鍋心海鮮火鍋嘅海鮮火鍋晚餐真係不錯🤤款款海鮮都新鮮過出面其他火鍋店好多!❤️價錢每位由$218-$268,雖然唔係任食但係就有平時出面食唔到嘅肉蟹🦀/龍蝦🦞我哋就揀咗一款肉蟹餐、一款龍蝦餐。海鮮火鍋款款用料都好新鮮,除咗套餐有嘅基本海鮮同沙白之外,另外仲可以自選五款海鮮。揀咗包括鮑魚、魷魚🦑、蟶子、元貝、蠔🦪肉蟹真係啖啖肉,相當鮮甜;龍蝦好大隻,新鮮爽彈;鮑魚嚟到嘅時候仲識郁,鮮味十足,其他海鮮都唔係雪藏野,鍾意食海鮮嘅一定會好鍾意!😋湯底就可以選擇鴛鴦鍋🍲,一款比較清新嘅蕃茄粟米鍋🍅🌽,味道清清地;另外一款揀咗四川麻辣鍋🌶,味道香辣麻辣。食海鮮嗰邊可以清新啲;食配料嗰邊可以濃味啲。另外仲可以每人自選四款火鍋配料,根據口味可以重複,我哋就揀咗美國肥牛、日本手打烏冬、生根、竹笙、唐生菜呢啲~基本上有超過幾十款款式選擇,一定有心水。平時出去買海鮮都唔平,嚟呢度食就最方便,一次過滿足晒唔同嘅願望!😎
鍋心海鮮火鍋嘅海鮮火鍋晚餐真係不錯🤤
款款海鮮都新鮮過出面其他火鍋店好多!❤️