走進這家鐵板燒,原來味覺旅程可以咁刺激!前菜嘅涼拌小龍蝦,肉嫩而且清新,個沙律都酸酸甜甜好開胃🥗。杋立貝鮮到爆炸,一啖落肚已經覺得這趟路冇白走。甘鯛煎到表層微脆,卻保持肉質水潤,配上黑松露薯蓉汁,正到無話可說😋。話說番個鮑魚,簿切到透光又爽滑,配上自家鮑魚肝醬,味道層次分明。再個鵝肝多士,烤到表皮香脆,內裏卻溫軟細滑,搞到我一邊食一邊點頭。甜品部分,焦糖多士啲糖漿燶得嚟脆得嚟甜,而青檸啫哩則夠酸爽清新,喺飽滯中帶來一絲清爽🍮。最後嗰碟A4和牛,佢嘅油花分佈得均勻,熱辣辣嘅肉質鬆化又多汁,真係有種內心狂歡嘅感覺!食物到服務都一流,如果你想揾一個味蕾上嘅驚喜,記住要mark實這家鐵板燒。轉角遇到愛嘅感覺,原來係鐵板上跳舞嘅火花同埋煙味間發現嘅。👌🔥