2011-07-06
#1 食評,請多多支持 ^_^個多月前行銅鑼灣廣場見到間野都想想地去試下有日見到佢推出左一個我覺得幾抵既價錢 (最重要見到有Haagen-dazs任食)$58就冇得加肉, 每人只得一碟!(但都可以出去拎d菜呀菇呀果d配料,仲有雪糕)$88既放題就可以不斷refill肉啦!!! (當然仲可以出去拎配料同雪糕啦)注意:得60mins時間食大約1點就上到去,一去到就有位坐到落去就order左2 sets $88既唔使3分鐘就上左湯,跟住就有一碟牛一碟豬(o係度建議大家先用呢段時間先去拎雪糕)雪糕有4款味,一開始有朱古力,芒果,士多啤梨同曲奇味可以自己加d配料、醬汁上去,都幾有真正Haagen-dazs分店水準架後來因為就來清晒d雪糕,就換左隻咖啡、拖肥同雲呢拿味就係咁冇左我最最最喜歡既士多啤梨講埋牛同豬肉先其實大家都可以睇到唔係差既質素(當然又唔係好好啦) <-始終係最平既set!!牛:薄切,有牛味但不濃,尚可豬:薄切,豬肋肉有啫喱邊位,配合肉位,口感好最後加左牛同豬各一碟,無話會慢會質素差左又或者份量少左,唔錯到60mins既時候,waiter好準時咁同你講:夠鐘啦唔該埋單先啦之
個多月前行銅鑼灣廣場見到間野都想想地去試下
注意:得60mins時間食
大約1點就上到去,一去到就有位
坐到落去就order左2 sets $88既
唔使3分鐘就上左湯,跟住就有一碟牛一碟豬
後來因為就來清晒d雪糕,就換左隻咖啡、拖肥同雲呢拿味
就係咁冇左我最最最喜歡既士多啤梨
講埋牛同豬肉先
牛:薄切,有牛味但不濃,尚可
豬:薄切,豬肋肉有啫喱邊位,配合肉位,口感好
之後放低左張單,但10mins都冇人來收我張信用卡,所以我地繼續食雪糕
無人趕走你,我地自動自覺走人,d waiters都好nice咁用日文同你講byebye
***總結:抵既!但一定要你食得肉兼且把握時間食多幾球雪糕!