收工時間,同colleague閒聊嘅時候,突然想話去飲杯酒放鬆一下。我地就一同去左銅鑼灣的「iza'bis」 🥂 😌。走進去,裝潢得尤其別致,又舒適,好適合我地嚟放鬆。食物方面,我地揀左好多好出色嘅菜式,包括唐揚炸雞、炸薯條配黑松露沙律醬同埋Happy Hour喺紅酒/白酒買一送一。首先,講到唐揚炸雞 🍗,香口無比,裡面滑嫩外面香脆,一口咬落去,炸製得嘅細節同剛好定位低油脂既口感,實在有驚艷到我地😍。而炸薯條 🍟 配黑松露沙律醬更加無得頂!一點都唔油,脆足,夾埋黑松露沙律醬,真係唔得輸,食落去既口感好豐富,非常易上口😋。至於Happy Hour嘅紅酒/白酒🍷,實在係既清新又不失深度,仲買一送一,喺這種鬆弛的氛圍中,真的是加倍享受😌。全晚唔止享受到美食同美酒,仲見到每一位客人都感到舒適放鬆。埋單啲時,發覺性價比超高,唔該「iza'bis」 嘅無微不至,讓我地度過一個愉快的 Happy Hour 🥳👍👍👍。下次仲會再嚟這間「iza'bis」過個疲忙之後的Happy Hour,值得讚賞佢哋對飲食質素嘅追求!😊🙌