假日跟朋友中午時分來到燈籠街,到處人龍,唯獨見到呢間空間感十足,門口寫住soft opening既the vibe room。地上的花紋磁磚、牆上的花線、雲石紋的枱面,刻意形造一種歐陸式風格,門口左邊還有一個個包廂似的私人枱,privacy再高d,適合姊妹聚會。同行朋友一身香奈兒風都好襯呢度,相反我身造型就有d格格不入了... 咩都想試d既情況下最好就是ADB,店家的ADB非常多種類,算係幾特別All day breakfast $168 籐籃擺盤突然來個泰國風😂全日早餐有水牛芝士、火箭菜、三文魚牛油果toast、腸、蝦、茄汁豆、薯餅,一大件水牛芝士係令我最滿意既一部份Dirty $43漸層分明,帶點堅果味道容易入口既啡底小山園Hojicha Latte  $50朋友的Hojicha, 說是夠曬濃郁,奶的比例亦合適。

All day breakfast $168
籐籃擺盤突然來個泰國風😂
Dirty $43
漸層分明,帶點堅果味道容易入口既啡底
Dirty
小山園Hojicha Latte  $50
朋友的Hojicha, 說是夠曬濃郁,奶的比例亦合適。