2023-04-24
趁着平日下午有空檔找到近禮頓道這間Cafe😍 ,勁多人氣款式嘅 All Day Breakfast ,裝修型格獨特。呢度嘅All day Breakfast 仲可以自選配料。No boundary Deluxe 至尊無邊全日早餐最豪華嘅款式💕材料豐富,擺盤精美煙三文魚:德國煙燻香腸:煙熏味道唔錯,肉質唔會太鹹波特菇:眾多材料中最突出,獨特嘅菇味十分濃郁,肉質又厚又滑。鮮奶炒滑蛋:真的夠滑,而且有濃濃蛋香!焗豆:微暖的更合心意。楓糖煙肉:煎到香脆可囗 但不覺有楓糖。單點食物仲可以upgrade套餐餐湯有馬鈴薯蔬菜及烤麵包🥯海虎蝦雞粒蕃茄意大利飯茄味香濃配合煙煙韌韌嘅意大利飯,非常美味!原隻虎蝦沒有太大驚喜。炸雞翼x3 雙式薯條下午茶餐好抵食~而且賣相好得!熱辣辣乍起嘅粗薯條和番薯條,仲配有兩款醬汁。雞翼醃得入味外皮炸得好香脆。所有套餐都可以「套餐價」點選特飲🍹🍹Double Chocolate 特濃朱古力奶可可味道濃郁,但唔算太有鮮奶creamy 嘅感覺所以口感唔算太豐滿。台式水果風味茶(奇異果)水果茶嘅風味,微微酸有紅茶味,清新消滯👍🏻👍🏻
No boundary Deluxe 至尊無邊全日早餐
最豪華嘅款式💕材料豐富,擺盤精美
煙三文魚:
德國煙燻香腸:煙熏味道唔錯,肉質唔會太鹹
鮮奶炒滑蛋:真的夠滑,而且有濃濃蛋香!
焗豆:微暖的更合心意。
楓糖煙肉:煎到香脆可囗 但不覺有楓糖。
海虎蝦雞粒蕃茄意大利飯
炸雞翼x3 雙式薯條下午茶餐
好抵食~而且賣相好得!
所有套餐都可以「套餐價」點選特飲🍹🍹
台式水果風味茶(奇異果)
台式水果風味茶(奇異果)
水果茶嘅風味,微微酸有紅茶味,清新消滯👍🏻👍🏻