2022-12-10 63 瀏覽
打邊爐打得多, 今次同幾個朋友去咗銅鑼灣一間好嘅A5和牛放題餐廳, 中意食和牛嘅你一定要黎試下🤩, 佢依度有好多唔同產地同部位嘅和牛, 有排試!😘依個樓梯級嘅日本A5和牛拼盤除左打卡able之外仲好高質, 件件和牛都係油脂平均, 😋又無血水, 重點係佢仲要係任食! 性價比超高. ☺️除咗和牛之外, 仲有其他肉類可以揀, 雞肉,同豬肉. 而個海鮮拼盤亦係要讚一讚, 佢有包生蠔, 扇貝, 蝦, 蟹膏等等. 😆燒起熱辣辣食仲正, 唔需要太多調味都好好食! 🤪另外佢比起一烤肉放題唔同嘅係佢除咗A5和牛仲有好多唔同種類又好特別嘅食物! 😎不得不提嘅係麻辣鮮魚皮, 魚皮超級彈牙, 又無腥味, 加埋d麻辣汁簡直係一流! 😝我地仲叫咗好多剌身, 全部都好有光澤, 又有鮮味.🤩 十分推薦大家黎試下牛川, 不論係環境定係食物種類同質素我都會比好高分!