2022-05-30 939 瀏覽
新蒲崗釣蝦場🦐------------------------------除咗分享邊度有好野食之外😋仲會分享邊度有好野玩😜💛新蒲崗釣蝦場~~蝦立方‼️適合一家大細同情侶嘅活動😬有職員會教你點玩,釣蝦途中有問題,職員都會主動過嚟幫手🥸今次釣咗1個鐘,兩個人夾埋釣到8隻🦐,平均一個人都有4隻ga👏🏻👏🏻對於新手嚟講,已經好叻叻😳👍🏻釣完之後‼️記得唔好咁心急走呀🏃🏻場地提供即燒服務🔥我地就揀咗鹽燒🤤等咗大概10分鐘,熱辣辣嘅🦐就到咗🤩隻隻好大隻同新鮮,重要嘅係有膏😋😚佢地仲送多咗9隻蝦俾我地☺️‼️‼️去之前記得book位‼️‼️️‼️‼️去之前記得book位‼️‼️️‼️‼️去之前記得book位‼️‼️------------------------------🤤好味度:7/10🧚🏻回頭率:8/10
新蒲崗釣蝦場🦐
除咗分享邊度有好野食之外😋仲會分享邊度有好野玩😜