2019-08-10 708 瀏覽
金牌小籠包(5隻 )$42:小籠包折皺還滿多層的,底下含了不少湯汁,肉餡多汁,小心燙口,再配上醋及薑絲一齊食更滋味!豆沙鍋餅$48: 豆沙紅豆清香,口感綿密,甜而不膩。豆沙甜品中的代表-豆沙鍋餅,簡單一塊中式煎餅夾紅豆餡,微微煎香,已是天上人間的美味。四喜烤麩$26: 食材中有烤麩、毛豆、雲耳及花生🥜,是炒香餡料後再燒燴,讓烤麩能吸收湯汁!口感上也豐富很多,喜歡素食的朋友不可錯過呀!尖椒皮蛋$33: 溏心皮蛋晶瑩剔透,喜歡吃麻辣的尖椒皮蛋,有人卻受不了那股辣勁,再加上舖係面既辣椒和香葱除去壓味,更加有咬勁!原盅雞湯麵$62: 原盅雞件同湯麵分開盛載,客人可以自行將原盅雞件湯倒落湯麵,味道充滿雞湯味,較為淡口的一道菜!鐵板海鮮豆腐 $72: 熱辣辣鐵板盛滿香滑多汁既豆腐,仲有實用爽脆既大蝦及西蘭花🥦,食得好惹味!凍檸賓 $15: 就是檸🍋加利賓納,好喝有益又養顏的飲料🥤!另有加一及茶位 $7/位,尖沙咀區內都算抵食😉😋✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

另有加一及茶位 $7/位,尖沙咀區內都算抵食😉😋

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨