2009-03-23
星期六, 放左工同朋友去呢度食tea~讚 : d 魚生鮮味, 甜蝦唔腥, 北寄貝都好大片好味 (我地來左3 round)野食都熱ge~ 初初都keep住有野來~牛肉粒唔鞋口, 蒸蛋滑到~~正整體野食係gd ga~~彈:初初野食都來得ok快, 之後加單好多野都沒來~到佢地收左money 後d 野先來, 我地仲以為d 野miss 左order就由佢la~我地就order ice-cream, 點知ice-cream 來到係融左一半, 之後d 熱食又來返哂~~ 咁即係~~~ 點食呢~ 果時得返15mins 食都食唔切ga la~~ 途中有個女staff 個樣好似個個都欠佢咁(其他staff唔係ga bor)放低d 野"bonbon"聲, 仲用d 好勵ge眼神望人, 佢對台台客都係咁ga~我地有叫佢俾2個碗我地ga~~ 同佢say 左沒反應就走開左, 我地以為佢去左攞la~~ 一等等左5mins左右都未來, 我地就叫另一個staff 取low~人地no need 15秒就俾到我地la~~~ 全程就咁睇見佢個黑面就真係.......
讚 :
野食都熱ge~ 初初都keep住有野來~
牛肉粒唔鞋口,
蒸蛋滑到~~正
整體野食係gd ga~~
彈:
初初野食都來得ok快, 之後加單好多野都沒來~
之後d 熱食又來返哂~~ 咁即係~~~ 點食呢~
果時得返15mins 食都食唔切ga la~~
人地no need 15秒就俾到我地la~~~
全程就咁睇見佢個黑面就真係.......