2005-07-23
第一次去海防道呢間,上去,發現好鬼細間,waitress姐姐安排左張抬仔俾我地,同隔離2張抬好痴埋,好迫咁,左邊張抬係4個女仔,右邊張抬係2個師奶.抬同抬之間一個人都難攝囉~~真係隔離抬傾緊咩我地都聽到哂~我地order左二人lunch,salad+pizza+2個soup+2杯drinks啦~~salad都幾大份,幾好味,煙三文魚,同埋d醬都幾好,幾新鮮啦d野!!pizza就幾好味既不嬲都覺得,不過如果再多d cheese就仲正,哈哈!!同埋如果整返厚d就仲好!!不過有個問題就係d pizza特別快凍,已經唔係第一次有咁既情況!至於湯都係一般湯啦,野飲就真係差d,次次飲唔同既都有一個感覺,咁難飲既?!~d waiter哥哥無乜禮貌囉,waitress姐姐就好d,但都唔算太好!!隔離抬4個女仔仲坐緊係度,佢已經迅速擺個多謝惠顧既牌係度,真搞笑!!多謝惠顧後面就寫住reserved既~~