2008-06-03
又行街shopping好開心既 衰在有d雨仔唔係就仲開心~同grace,suki,sandy&manman 四個人都一致去試下呢一間野,於是....... 不過唸返日本機場既和幸xxx好正好好食,佢既吉列豬扒係好鬆軟好味多汁架~~唸返都想食~呢一度既我都係抱住一般既心態去試下既者~所以唔其望甘高......1~~吉列大蝦豬扒定食~加左蘿蔔醋好好味~而豬扒夠香多汁不過唔夠鬆啦~2~~刺身雜錦定食~~新鮮不過d油甘魚好似麻麻地,,,3~~日式冷豆腐~~好香好滑~~有水準既野食4~~帶子沙津~~帶子加左沙拉油同野菜個feel好好,夠清新5~~菜肉湯~~一般嚕~我只係試左一口就放棄6~~蟹肉薯餅~~唔好食既比個名吸引左~~7~~吉列蠔~~加左他他汁又幾得意喎~~蠔都好新鮮好味~8~~朱古力mousse~~我覺得甜左d嚕~~不過我fd話好味嚕~ 如果同日本比呢一度都可以有75分既加油呀~~如果可以做到好似日本甘甘我地香港人就有好野食啦~
2~~刺身雜錦定食~~新鮮不過d油甘魚好似麻麻地,,,
3~~日式冷豆腐~~好香好滑~~有水準既野食
5~~菜肉湯~~一般嚕~我只係試左一口就放棄
6~~蟹肉薯餅~~唔好食既比個名吸引左~~
7~~吉列蠔~~加左他他汁又幾得意喎~~蠔都好新鮮好味~