同家人去食晚飯見呢間野食評唔錯冧住試下。先講攞飛 我地等左約30分鐘左右 到我地號碼咪上櫃枱前冧住拎枱 個4眼男店員竟然就咁走左去(咁完號碼唔係帶枱係即刻走左去。。) 等左4-5分鐘先返轉頭 見到我地張飛就咁啤左眼揸埋一舊就咁拋落地 都算 佢帶左我地去一張正中央枱 我地見有卡位冧住想轉過去(我家姐9個月肚唔想佢坐得咁唔舒服) 問左咐近職員有孕婦可否轉一轉枱 職員見我家姐真係坐得迫就幫佢轉卡位 點知坐都未坐 個4眼男店員竟大聲呼喝我地: 佢聲量係全餐廳都聽到 我同佢講我家姐大左肚 係個邊坐得有d迫 想轉卡位舒服d同安全d(個肚) 個4眼男店員竟然講左句 我同我2個家姐聽完呆左 咩服務態度啊!係 大肚唔係大曬但可唔可以比返d同情心啊!? 最搞笑係角落個卡位由頭到尾都得兩個人坐(由我地叫完野到食完 之後個兩個人仲係係我地之後走) 個4眼男店員完全無叫佢地換抬之類(當時出面仲有張2人枱係無安排人坐) 我唔知個個4眼男店員係一向都係咁既態度定個日真係工作壓力大 但我想一個係社會打滾既成年人可否比返d服務態度 我地黎乞食啊!? 咁唔想做麻煩佢真係早d轉行 一間餐廳野食比人講到幾好食都無用 一個
同家人去食晚飯見呢間野食評唔錯冧住試下。先講攞飛 我地等左約30分鐘左右 到我地號碼咪上櫃枱前冧住拎枱 個4眼男店員竟然就咁走左去(咁完號碼唔係帶枱係即刻走左去。。) 等左4-5分鐘先返轉頭 見到我地張飛就咁啤左眼揸埋一舊就咁拋落地 都算 佢帶左我地去一張正中央枱 我地見有卡位冧住想轉過去(我家姐9個月肚唔想佢坐得咁唔舒服) 問左咐近職員有孕婦可否轉一轉枱 職員見我家姐真係坐得迫就幫佢轉卡位 點知坐都未坐 個4眼男店員竟大聲呼喝我地:[個張枱陣間攞黎做5人枱 坐返過去!] 佢聲量係全餐廳都聽到 我同佢講我家姐大左肚 係個邊坐得有d迫 想轉卡位舒服d同安全d(個肚) 個4眼男店員竟然講左句[大肚大曬啊 唔想食可以唔食 唔該!] 我同我2個家姐聽完呆左 咩服務態度啊!係 大肚唔係大曬但可唔可以比返d同情心啊!? 最搞笑係角落個卡位由頭到尾都得兩個人坐(由我地叫完野到食完 之後個兩個人仲係係我地之後走) 個4眼男店員完全無叫佢地換抬之類(當時出面仲有張2人枱係無安排人坐) 我唔知個個4眼男店員係一向都係咁既態度定個日真係工作壓力大 但我想一個係社會打滾既成年人可否比返d服務態度 我地黎乞食啊!? 咁唔想做麻煩佢真係早d轉行 一間餐廳野食比人講到幾好食都無用 一個店員態度足已令人對呢間野反感!