2022-03-09 751 瀏覽
海旁有好多間唔同既餐廳,行過依間覺得入面裝修幾靚就試下佢啦。不過店員講野既話氣唔係太好,感覺無咩禮貌。🔸Wagyu Burger $158本身想食黑松露薯條,睇睇下發現依個和牛burger跟埋黑松露薯條,與其散叫,不如叫依個,薯條嘅份量又唔會話太多,幾好👍🏻有一啲黑松露薯條嘅黑松露味好濃,呢個啱啱好,每一條薯條都痴到啲黑松露粉,薯條嘅操又到啱啱好,而且夠熱又好脆。個和牛漢堡好juicy,入面仲有芝士,而且塊黃牛漢堡好大,每一啖口感都好豐富。🔹Pumkin Crab Meat Risotto $148一嚟到已經見到好多蟹肉,有時食依啲蟹肉嘅飯,啲蟹肉會同飯mix埋一齊,食落去好多蟹肉。但係呢個分開左,而且蟹肉份量都好多,所以每一啖都會食到有蟹肉。但係我認為嗰陣南瓜味唔係幾吸引,南瓜味濃得滯,如果只係用南瓜汁,無南瓜肉會好啲。🔸Citnus Garden $58酸酸味味好開胃,好岩唔飲酒既女仔。🔹Tetley’s $80 (buy 1 get 1 free) 我哋兩個人食,叫嘢飲嘅時候唔知道原來啤酒係買一送一,但係menu同店員都完全冇講。店員拎嘢飲嚟嘅時候,先上咗杯Mocktail,再上

🔸Wagyu Burger $158

🔸Citnus Garden $58
酸酸味味好開胃,好岩唔飲酒既女仔。
店員拎嘢飲嚟嘅時候,先上咗杯Mocktail,再上兩杯啤酒,我地呆左,嗰陣店員先話係買一送一。但係唔知點解佢唔係分開上,係一上就上曬兩杯啤酒,到飲第二杯啤酒嘅時候,啲泡同口感都唔同咗,完全諗唔明點解一次過上晒。