2023-01-10
唔知大家有冇睇我上一個食評?首先上一次因為員工的溝通出現問題引至我未能享用無限時!經過客戶服務的處理及解釋當然要來試多一次先。今日同朋友7點幾坐低,第一時間叫番上一次因為時間食唔到嘅嘢啦!馬祖係好多好多火鍋配料嘅餐廳!當然仲要睇下會唔會9點叫我起身啦!不過事實證明係唔會嘅,確實只要溝通清楚係無限時!今天件事我想講原來馬祖係會審視大家俾公司嘅意見及評論!積極參與及多方面思考及分析!大家如果對馬祖有意見我相信管理層一定會睇到仲好快調查!我想借今次機會感謝客戶服務李小姐的回覆,李小姐好願意細心去聆聽我嘅意見仲會向當日員工及CCTV了解真相。發現員工問題會果斷作岀誠懇嘅道歉!並會告知公司如何避免同類事件再次發生!我相信其他公司都唔會做到。馬祖的客戶服務係另我對馬祖重回信心嘅原因。