2023-03-27
買完宵夜無嘢飲點得!😆咁啱見到呢間廢水店10點仲未閂就忍唔住買咗兩杯😆≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣🍊藍柑沙冰 $36本人極度熱愛Blue Lemonade🤣見到有杯類似嘅嘢飲即刻叫咗攞嘅時候真係好似好多一朵朵嘅雲係到☁️但係返到屋企白色嗰啲就已經溶咗🥲🥲🥲不過真係好好飲,好香柑橘味飲完條脷都無變藍色😆。oOo。.:♥:.。oOo。.:♥:.。oOo。.:♥🧀 滿杯芝士火龍果 $36芝士奶蓋好rich,好有咸香之餘份量都好多本身好擔心奶蓋同火龍果唔夾出乎意料地好夾又好好飲好足料,食得出落左好多火龍果粒而且少甜少冰之後唔會太甜!好啱我嘅口味~又大杯≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣重新裝修之後,感覺光猛咗而且好似更加乾淨得好之後,會幫襯多啲😝≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣小確茶 (快活樓) (元朗)元朗教育路43號快活樓地舖營業時間:15:00-23:45 (Openrice資料)❊
咁啱見到呢間廢水店10點仲未閂
就忍唔住買咗兩杯😆
本人極度熱愛Blue Lemonade🤣
見到有杯類似嘅嘢飲即刻叫咗
攞嘅時候真係好似好多一朵朵嘅雲係到☁️
但係返到屋企白色嗰啲就已經溶咗🥲🥲🥲
不過真係好好飲,好香柑橘味
飲完條脷都無變藍色😆
。oOo。.:♥:.。oOo。.:♥:.。oOo。.:♥
🧀 滿杯芝士火龍果 $36
芝士奶蓋好rich,好有咸香之餘份量都好多
本身好擔心奶蓋同火龍果唔夾
出乎意料地好夾又好好飲
好足料,食得出落左好多火龍果粒
而且少甜少冰之後唔會太甜!
好啱我嘅口味~又大杯
重新裝修之後,感覺光猛咗
而且好似更加乾淨得好之後,會幫襯多啲😝
小確茶 (快活樓) (元朗)
元朗教育路43號快活樓地舖
營業時間:15:00-23:45 (Openrice資料)
❊