2023-12-12 67 瀏覽
難得今日唔洗OT,夠鐘即刻走人。同同事係公司附近食野先走,所有食物都好滿意。先食5個鍋底其中1個或多個都得, 再打邊爐,中間仲有啲點心,小食。(重慶麻辣烤魚鍋)呢個係最令我印象深刻,超級多送,魚肉夠肉味,豆腐又淋又入味,牛丸非常彈牙,惹味鹹香。仲有芽菜同埋薯粉好滑好入味,入口即溶,口感豐富。因為吸收所有食物精華嘅關係味道好出色,又不會太油膩,👍🏻👍🏻。(小籠包)熱辣辣蒸熟過來,好多汁,好好味。(牛肉丸)牛丸彈牙,而且好juicy。(安格斯肥牛)肥牛色澤鮮嫩, 牛脂分佈平均, 肉味偏重, 小份夠哂兩個人份量。另外,呢度既麻辣小龍蝦任食同埋多款啤酒任飲啊!同事們都好鍾意呢度既裝修風格,好放鬆、食物都唔錯,個個食得舔舔利😌😌
(重慶麻辣烤魚鍋)
(小籠包)熱辣辣蒸熟過來,好多汁,好好味。
(牛肉丸)牛丸彈牙,而且好juicy。