2014-11-26
Kshots 你把我灌醉!同幾個朋友到了一蘭旁邊的醉串飲酒!一坐低就叫了買三送三的Hoegaarden ,這個是佢地宵夜的推廣吧!之后我哋開始玩D飲酒遊戲,叫咗一支又一支嘅真露soju kshots,有好甜的彩虹荔枝kshots,巨蜂提子kshots ,還有淡淡无味的椰青水k shots! 佢地有個monkey game,如果跌倒几隻monkey 就飲幾個shots!我剛開始的時候常輸,唸到佢地D酒咁甜又無酒味應該無料到,誰知....飲多咗!三四十個shots 后好醉,只記得佢哋燒雞翼好好吃,吃了五個,燒得很香肉很軟!d 荔枝彩虹和巨蜂提子kshots 好甜,加左酒後都被蓋了,好似果汁一樣!唯獨是椰青水kshots 淡淡地,健康d,不過女仔鍾意d甜d嘅kshots! 醉串d kshots 果然是 「危險」, 這絕對是買醉的好東西!如果我果晚有什麼冒犯了店員和客人,希望你們可以多多原諒!依個真係一個小聚嘅好地方!有歌聽,有野吃,有得飲,有得玩!
同幾個朋友到了一蘭旁邊的醉串飲酒!
依個真係一個小聚嘅好地方!有歌聽,有野吃,有得飲,有得玩!