2021-05-12
小編早前已經試過佢其中一d菜式 適逢開係附近🤩 就更係要試一試佢😃由於小編之前已經試過佢哋嘅酸菜魚🐟所以今次就試吓其他嘢啦✌🏻去到都見到好多人👫🏻等緊位 不過好好彩 小編同朋友等咗一陣就入得😚經典香辣鍋🌶🍲 ($232)香辣🌶鍋最少要叫五款餸 餐牌有好多唔同材料揀 小編同朋友就叫左雞軟骨 土豆🥔嫩牛肉🐮 滷水肥腸同蓮藕片 上菜既時候已經心知不妙 因為好大碗🙈每款餸都炒得非常入味😋我哋今次叫咗小辣 因為小編同朋友唔太食得辣 所以先叫咗小辣 小小麻又小小辣🌶真係好過癮 令人欲罷不能🤭唯一係雞軟骨同想像中有啲出入😅不過都可以一試😙清炒萵筍絲🥗($78)小編崇尚健康(睇到都想笑🤣)所以不得不叫一碟菜中和一下😜萵筍爽脆清甜 而且份量不少 好似食極都食唔完 😅熱情果梳打 🍹($28)呢杯熱情果梳打🍹酸酸甜甜 飲完即刻覺得開胃左 而且仲有解辣作用😚 簡直一流 甜度仲可以自己order❤️
經典香辣鍋🌶🍲 ($232)
清炒萵筍絲🥗($78)
熱情果梳打 🍹($28)