一向有食開外賣燒味飯,抵食夾大盒仲送紙包飲品,由於疫情點心和小菜都有外賣,可以食住酒樓的水準和鑊氣安於家中慢慢歎!外賣我食過幾次真係有水準,以前堂食小菜點心一向都不錯,估不到呢家咁平,人流又少都做得返個水準,完全感受到酒樓既誠意! 外賣點心都會分返整整齊齊,靚仔又熱辣辣,如果牛肉球佢就會配返喼汁比你,炸雲吞配甜酸汁,腸粉配返豉油,完全自動波唔洗叫小菜又係好有穫氣,附近居民仲送埋外賣,如果唔係就外賣自取,仲有分熟和生的,生既意思即係生料,配合一d鐘意拎返屋企煮同埋返屋企蒸返熱點心,真係多元化不得不讚! 係呢個疫情都無選擇停業,老細保住員工飯碗,難得上下一心,同路人都可以支持一下,每個人支持希望頂得住啦,老細咁低調幫人,今次都希望到我地幫返你,香港人精神!
2020-03-10
外賣自取