海岸扒房

Gold Coast Prime Rib
餐廳: 海岸扒房
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-01-04 2957 瀏覽
本身叫個5安士薄切燒牛肉套餐,不過上菜完全唔覺得係薄切,外面比想像中燒過左龍,不過裏面剛剛好,算燒得不錯,切落仲肉汁既。不過有舊炸麵包咁既東西叫什麼布甸的,個人就不太喜歡。套餐叫左個本地水耕菜芒果沙律,沙律反而好有驚喜,份量足,料足,夠新鮮,味道好。另外叫左個燒帶子,又係有驚喜,5粒帶子大大粒,配菜豐富,十分豐盛,而且夠飽,賣相好多顏色幾醒神。最後一杯illy latte, 酒店收$55,不貴,好飲!
最後一杯illy latte, 酒店收$55,不貴,好飲!