2011-08-24 10 瀏覽
之前0係openrice見到呢間西餐有信用卡優惠諗住去試下,去到先發現原來個優惠係9月先開始,不過好好彩佢咁arm做緊85折,我地2個女仔去食,我個朋友叫左個ceasar salad,我就叫左個羊架,咁arm我地去到既時候仲係做緊happy hour,叫野飲可以買一送一,咁梗係即刻叫左野飲啦 我地叫左2個set dinner,佢仲有個menu上面有好多其他野食,本身都想叫個鵝肝同炒什菌食,不過又驚2個女仔食唔晒咁多野,所以淨係叫左2個set算,佢有湯有包有main course仲有甜品,真係夠晒飽,個羊架的肥瘦arm arm好,好欣賞,見到隔離有人有三文魚好似都幾正,下次黎一定會食三文魚,佢的價錢都幾大眾化,但係質素真係拍得住0係酒店食,我地星期一晚去食,撞arm唔係太多人,成間餐廳大概more than half的座位full,所以唔算太嘈,坐得好舒服,仲有歌聽,最arm同朋友坐低飲杯野傾下計,有埋85折,除開每人都係俾130-140左右,真係抵,下次一定會再帶朋友去食
ceasar salad
lamb