2017-01-30 94 瀏覽
不嬲對住日本野都抵擋唔到 所以聽到諾士佛臺新開左間日本野 有浜燒壽司等等 所以就去下嚐鮮~ 就係諾士佛臺1號1樓 特選壽司拼盤 $368點左就可以滿足好多個願望 有7種壽司 吞拿魚,季節魚,油甘魚,劍魚腩,三文魚,牡丹蝦同埋帶子 還可以~ 勝在都幾大舊魚生算厚 其中劍魚腩女好正 少少入口即溶既口感 原條鰻魚蒲燒 $180幾樣食物之中我最愛依個鰻魚 厚身又夠juicy 一啲都吾乾 燒汁落得剛好 旁邊仲有生椒粉俾人自由配搭牛肉鍋 $138 依個牛肉鍋好多料 都幾正 上面滿滿既牛肉 湯底係壽喜燒但淡身既 吾會太濃郁 下面有吾同既菇啊菜啊 而用上既麵係我最愛既葛絲 滑嘟嘟Q彈既 加上索晒湯汁既味道 食落十分棒 但如果煮得無甘淋就更正了~整體質素還好 下次可試埋佢地既浜燒~
特選壽司拼盤 $368

原條鰻魚蒲燒 $180
牛肉鍋 $138

整體質素還好 下次可試埋佢地既浜燒~