2008-01-14
同一班舊同學gathering,喺網上搵左好多資料,以及朋友推介,因此選擇左呢間cafe。首先,因為我係搞手,會以朋友0既感覺為依歸,但佢地都一致都話果度0既環境及食物好OK,所以我都覺得好高興。食物份量都足够,尤其係啲意粉,好似辣肉丸茄汁意粉(類似咁上下名)等。不過,Pizza0既size真係好細,似乎有少少唔抵食。唯一覺得欠缺就係一啲軟件措施。因為我係上網搵資料先至得知有呢間cafe,因此都去過佢地個網頁,瞭解有啲咩食物同優惠。但去到之後,問啲侍應點做會員,佢地話要交三十蚊會員費,同網上講0既十蚊唔同;之後又問佢地係唔係做左會員之後免收加一,但果位待應就話唔係,都係要加一不過有番九折。同佢地網上講免加一又唔同。我諗係因為佢地個網頁未能upgrade到,所以果日都有點兒失望。總括來說,佢地啲食物OK,環境同侍應0既服務都幾好,我諗我都會keep住幫襯,我0既意見係希望佢地注重硬件服務之餘,都要顧及到軟件服務。