2009-03-05
平時見到咁多人已經想試下, 都要排隊, 不過好快就有位.. 3 個人叫左2 客海南雞飯, 1 客泰式炒米粉.海南雞飯 --- d 雞係幾滑, 不過真係無雞味, 幾乎要靠d 汁先有味泰式炒米粉 --- d 味幾好, 不過略嫌濕左d餐飲加5蚊要左涼粉冰, 涼粉冰勁少涼粉, 又細粒, 要整走d 冰先"筆"到, 仲要係無味, 食咁多粒都無味, 只係食到1粒有苦味服務 --- 不大好, 四人枱食到好污衊時無端端叫我地坐入d, 因為要坐多一個人埋黎, 其實我唔係介意佢整多個人埋黎, 不過係咪應該一早叫我地坐入d, 唔係食到成張枱都係野時先叫呢? o個個坐埋黎o既男人都坐到周身唔舒服..另外食到尾時其實仲有d 雞未食, 有個待應無端端走埋黎執野, 問都無問就執走我同朋友對筷子, 我話我未食完喎, 佢先係兩對筷子度求其攞返對擺o係我前面話"嗱, 呢對係你架" 我覺得有d 核突囉! 你同我朋友o個對都整埋一齊, 你點知呢對我係呢? 好唔衛生呀埋單每人$47, 都幾貴, $47 o係銅鑼灣可以舒舒服服食到d 日本定食, 所以應該唔會再去喇!
泰式炒米粉 --- d 味幾好, 不過略嫌濕左d
o個個坐埋黎o既男人都坐到周身唔舒服..