2014-06-22 1425 瀏覽
今日黎左意粉屋食晚飯,今晚都唔算少人一齊食嫁嫁,所以叫既野可以多D。首先就叫左依個小食拼盤,拼盤就有香辣炸雞,洋蔥圈,薯條,特色春卷,同埋依個秘製豬肉腸,依個豬肉腸就非常好食, 豬肉味比較重,食落幾好味,其他既野食就比較一般貨色D,香辣炸雞,雞膇都算大既,不過賣相都幾靚,外表炸到非常金黃色,但外層既粉醬就落得太多,雖然雞肉有幾多肉汁,但食落比較鞋至於洋蔥圈,都算幾脆,不過洋蔥味唔太夠,之後依個春卷味道就最突出,春卷皮夠哂薄,食落非常香脆可口,咬落個皮會散哂,非常之脆,餡料有D菜絲同埋豬肉絲,味道清清地唔錯,之後就係一個希臘神話薄餅,,咁料就有煙肉, 火腿, 菠蘿, 蘑菇,薄既餅底,我幾鍾意,餅底幾薄而且做得好脆身,上面既料當然係份量十分充足,味道都不錯,千島醬同芝士都唔錯,不過就覺得芝士可以多D。