記得細個果陣,佢地d甜品真係唔錯o架,有時我地仲會車入去食tim, 佢地當時個招牌甜品"B仔涼粉"真係好食,d生果80-90%係新鮮生果o黎o架,仲記得係每必叫首選,但依家......1個字~~~~~~~~~~差!!!!有時食完大榮華,雖然好飽但都係想再食d甜品,見好耐無食過"佳記",就一於再食啦,嘩........點知佢依家o既出品......差度,果個所謂o既招牌菜,80-90%都係罐頭生果(同以前譋轉),仲要收得唔平wor,其他甜品亦都唔好得去邊,亞姐d服務就簡直係一絕,好似前世欠佢咁款,出面收銀果個女人,塊面都唔知搽咩o野,次次見親佢都好似"鑊勞"咁o既色,咩依家興搽"鑊勞"o黎護膚咩!!仲要粗聲粗氣wor,唔知以為佢泰國o黎o架,依家情願去深井"發記"食甜品(雖然要轉多程車),都唔想將"佳記"d o野擺落口呀>.<順帶一提, 係依間咁o既"佳記"附近轉彎位,有間食炸兩,腸粉好出名o架,不過唔知依家仲好唔好食呢??大家有機會試下.