2009-10-05 14 瀏覽
幫襯當晚落大雨, 行入女人街搵嘢食, 見呢間啲嘢都算啱胃口, 又落住雨, 咁就入咗去試門口個待應好幫手, 幫我同男友包好打摭先俾我哋, 唔駛滴到周圍都係, 讚~兩個人叫咗:一個酥皮鵝肝牛扒餐($6x), 前菜揀咗帶子, 配餐湯同埋珍珠奶茶個配搭怪怪哋咁, 好似茶餐廳, 同呢間嘢個名冇乜關係咁....件鵝肝....係片先啱, 預咗佢細, 但係真係細得......細過個五亳子餐湯一般, 個帶子啲味怪怪哋.....反而個珍珠奶茶唔錯喎男友揀咗芝士薯蓉千層麵($4x), 幾好味, 係膩咗啲, 啲啲拌菜都冇另外叫咗個唔記得咗係咪叫芝士魚條咁上下ge嘢, $2x, 得4條好似手指尾咁大的炸物, 唔抵~個餐湯加咗酥皮(+$5), 好味~唔要求太高, 都ok ge, 唔好抱住咩期望入去食, 可能會有驚喜

兩個人叫咗:

餐湯一般, 個帶子啲味怪怪哋.....反而個珍珠奶茶唔錯喎
個餐湯加咗酥皮(+$5), 好味~

一小片鵝肝
好味酥皮(but個湯就一般)
又係好味酥皮, 大到摭住件牛扒
2009-09-30
好味酥皮(but個湯就一般)
又係好味酥皮, 大到摭住件牛扒