2017-11-19 54621 瀏覽
今日dayoff 約左呀媽去行outlet 轉季睇左有咩可以買 點知原來個到已經冇咩野行 吾系太岩香港人去行lu 所以我地行左第二個商場 睇下有咩行同醫醫個肚一入到去就有幾個韓國人同我地講野 都幾有禮貌未叫野食之前比左三碟開胃小食比我地 而呢d 系可以無限添既我同媽媽叫左辛辣部隊鍋食入面當然吾少得有拉麵 午餐肉 腸仔 年糕 金茹 魚片等等 仲有豬肉tim 入面既湯都幾濃 又吾會太辣 剛剛好 一啖湯一啖食物 不過d湯好快就吸哂 滲透左d食物 食到中間我就關左個火 一來廢事佢繼續蒸發 二來廢事個麵太林同d食物太熟 最後個拉麵吸哂味真系好正 有少少似去左韓國甘 而側邊有蛋汁 芝士 芽菜 夾埋一齊食都系一個吾錯既選擇 2個女人一齊食 份量岩岩好呀 如果同男朋友黎食 應該要加多個小食之後叫左杯野飲平時出面都好少見到呢d特飲 叫左忌廉插柚子沙冰 柚子味都幾出 而且都有個d柚子果系到 都幾突別個味道 如果食住燒肉飲就更加正拉整體來說 我覺得吾錯 下次都可以再黎食

我同媽媽叫左辛辣部隊鍋食

之後叫左杯野飲