2017-08-29 50 瀏覽
由外國番左黎咁耐 都冇同以前嘅朋友一齊食過飯 琴晚終於約齊人一齊去食邊爐放題 呢間位於彌敦道嘅100分鐘中日放題算係幾方便易搵一上電梯一樓就係 ***一共有4個set揀 我地就揀左$248嘅手切安格斯牛肉配香茜皮蛋湯鍋 非常清淡係個啱打邊爐嘅湯底冇咁熱氣 我地仲加左$98養顏花膠螺頭雞湯鍋 呢個湯鍋真係一流 成碟都係花膠 將佢擺落個雞入面滾下 味道非常鮮甜 我同友人都飲左幾碗湯仲食哂d花膠😂 ***佢地嘅款式唔係話特別多 但樣樣都算有quality仲話按照人數而定份量 唔會食唔哂 特別係安格斯牛肉唔會話好肥 仲送左個時令海鮮一份 有蝦石斑同蜆都份量十足***野飲可以自由拎 有烏龍茶可樂等等飲 唔夠喉仲可以食埋個雪糕先走 有香芋蜜瓜雲尼拿揀👍🏻