2019-03-01 452 瀏覽
今日老闆唔知點解做咩咁開心放全公司多一個鐘頭食飯時間,有成兩個幾鐘梗係佢都帶埋個女去撐吓枱腳先啦。就去咗附近成日經過都想去嘅海南雞飯店,我一點過嚟食坐滿晒人了,大概等左5分鐘就有位!店舖細細坐滿晒人,但坐得到可以嘅!他們是主打去骨海南雞飯,我哋當然都食呢個飯啦!價錢同出邊比較有名嘅海南雞飯差唔多,不過他們可以選擇湯或者嘢飲,唔飲湯的話會平幾蚊!雞有雞油嘅香味,夠滑,分量都可以接受,醬汁就同平時嘅差唔多冇太大分別!覺得唯一缺點嘅就係個飯,好硬,我個女完全唔鍾意食,油飯來說唔夠香唔夠熱,食完個飯都有啲銀胃!整體質素其實唔差,但係最基本個飯真係做得唔好,有待改善!特別為親子為主題設加分(五個👧🏻為滿分)店鋪對親子歡迎程度:👧🏻👧🏻👧🏻有小朋友最喜愛嘅卡位:親子設施:小朋友餐具:合適小朋友食物:👧🏻衛生情況:👧🏻👧🏻👧🏻

整體質素其實唔差,但係最基本個飯真係做得唔好,有待改善!

特別為親子為主題設加分(五個👧🏻為滿分)
店鋪對親子歡迎程度:👧🏻👧🏻👧🏻
有小朋友最喜愛嘅卡位: