想試呢間雞煲好耐喇😺今日就約咗三個朋友黎食順便慶祝生日🎂環境一流,4人可以坐一張有兩個爐既台,好闊落,又夠位放食物!👍🏼巧秒利用cupcake架裝調味料,impressive雞煲新鮮炒起,局一局食得,香到不得了,雞件幼滑,不用幾下手勢就比我地食曬!店員隨即捧上龍蝦湯底,留意❗️呢個湯既顏色係未落任何野,已經咁濃了!有原隻大龍蝦,粟米,蕃茄,唔洗講都知好飲啦!隻龍蝦我剪開左,拆曬肉,成條尾既肉都好爽口,有鮮味,好抵食呀!!呢個海鮮真係屈機,啲鮑魚仲係到旭旭下❗️隻蟹勁實肉,可惜冇影相就食左!成盤海鮮我覺得最正既係鮑魚同蟹!仲有啲蠔勁大隻!!爽!之後仲有一系列既牛肉、豬肉、水餃、菇、菜,真係成台都係野食,好開心!打邊爐梗係飲啤酒🍻開心呢個餐$298真係好抵食,海鮮好有質素,龍蝦湯愈打就愈好飲因為好多海鮮
想試呢間雞煲好耐喇😺今日就約咗三個朋友黎食順便慶祝生日🎂

巧秒利用cupcake架裝調味料,impressive

爽!

打邊爐梗係飲啤酒🍻開心