2007-09-27 17 瀏覽
依間餐廳喺係雜誌度發現的,想試好耐, 但因為一直就唔啱所以一直未能試, 剛巧有一次就啱時間可以同我男友細佬等四人一齊試食大會, 當然就要試一下啦.其實個日我哋到時己經過咗9點, 店中只有另一台客人, 我見佢哋點咗個自己燒既網燒牛肉粒, 咁我當然都要試下啦, 唔好食都可以自己燒吓玩吓嘛, 味道一般, 因為其實係無乜野味道, 所以一定要加小小鹽嚟到吊味, 另外都有叫另一款既網燒豬肉粒, 味道都係一般. 但我哋好懷疑, 佢用嚟燒既易燃物體, 其實係咪真係可以咁樣直接燒放食物上去燒既呢?? 但我細佬提出問題時, 我哋己差不多己經食完, 所以都無去深究.另外再order 咗好多串燒食, 好鍾意食雞翼, 所以我成日都係食雞翼, 味道ok , 其它款既串燒都可以, 價錢又平, 大多數都係$10一串, 好過南蛮亭要等到11點後至係$10一串, 但當然, 後者會座得舒服一啲啦.酒類, 選擇不多, 簡直可以話係少, 應該多加幾款, 因為可以配合串燒食品嘛四個人, 大家都無叫啲餓肚既麵既嘢食, 主要食網燒食品及串燒等, 食咗400幾蚊, 其實計落都唔係好平.