2022-02-23 200 瀏覽
自從冇咗晚市之後,就會好好珍惜午餐既時間,要食飽啲是常識吧🥲所以就選擇去咗一間日韓燒肉放題,離遠就見到一個好搶眼既招牌, 而最吸引我眼球既係門口有個拎住探熱針既1比1 iron man, 入去探熱既大人小朋友都會心一笑一上樓,入面係工業風既設計,而間格都好寬敞,座位之間亦唔算太逼,坐得幾舒服而且野食既選擇都幾多!除咗甜品區、刺身區、凍肉區、點心區、飲品區之外,值得一提嘅係佢有一個花茶區,可以自己配搭唔同嘅材料泡製,係幾好玩既🤣飲品方面,除咗一般既紙包飲品同韓式罐裝飲品之外,連啤酒都係任飲,而且仲有梅酒同清酒可以選擇,又真係幾驚喜!🤩熟食區就連人蔘雞湯都有得飲,當食燒肉食到咁上下,仲可以係出面拎個煲仔,揀埋湯底即刻變打邊爐又得,又真係幾照顧到唔同口味嘅人冷盤刺身區壽司區包括有三文魚壽司、魷魚壽司、蟹柳壽司等等,而刺身方面,有八爪魚、吞拿魚、三文魚,必食推介:赤蝦 甜品區除咗奶凍、泡芙之外,仲有雪糕可以俾你吱,然後再配搭埋椰果等配料,令呢餐劃上完滿句號🥰真係食得好飽啊

冷盤刺身