2017-08-13
難得今日收得早,同班同事去食餐好既!有男有女我地揀左去食放題。就揀呢間人氣幾好既尚鮮。七點左右去都已經好多人了,真係要預早訂位!雖然人多,但位置都好闊落,一點都唔迫。坐定定時發現佢好貼心,有得差電呢,仲有4個插頭同唔同既電話線,加分調味料方面,都幾多選擇,仲有粗鹽,同其他既餐廳既調味料唔同,幾有心思。爐具就同平時食既一樣。好!岀去拎飲品先!選擇都唔係話好多,但都有齊我平時飲果d。甜品款式反而好多,樣樣都好似好好食點菜就用ipad落單,幾環境。我地叫左個海鮮拼盤,原來做梗優惠,4人黎食,就有得免費送!好驚喜!個拼盤都好多材料,有鮑魚,生蠔,海蝦,甲羅燒,扇貝同花蟹。都幾豐盛,食材都幾新鮮,見到隻鮑魚仲識郁!鮑魚好好食,好有咬口。幾鍾意甲羅燒個味道,甜甜地又有啲蟹肉味,好想食多個。其他部位對比下就普通咗啲,不過食得出都係新鮮,冇雪味,啲肉唔會梅。燒肉方面,有唔同部位。牛,豬,雞都有,肉質都ok,全部燒完都有味。炸物方面。誠意推薦,榴連炸彈好好食!熱辣辣,外脆內軟,個榴連味好突出!大愛刺身方面,我們叫左甜蝦,好鮮甜,肉地幾厚,好食!亦叫左支豆,呢個就差dd,唔凍唔暖,如果凍d就好點。鰻魚壽司
七點左右去都已經好多人了,真係要預早訂位!
雖然人多,但位置都好闊落,一點都唔迫。
爐具就同平時食既一樣。
好!岀去拎飲品先!
選擇都唔係話好多,但都有齊我平時飲果d。
甜品款式反而好多,樣樣都好似好好食
點菜就用ipad落單,幾環境。
鮑魚好好食,好有咬口。
幾鍾意甲羅燒個味道,甜甜地又有啲蟹肉味,好想食多個。
刺身方面,我們叫左甜蝦,好鮮甜,肉地幾厚,好食!
亦叫左支豆,呢個就差dd,唔凍唔暖,如果凍d就好點。
鰻魚壽司就正正常常。
最後佢每人送一杯movenpick雪糕,為呢個豐盛既晚餐劃上完美既句號。
滿足!