2022-10-03
今次同朋友就去左「和牛燒肉一郎」佐敦分店,食燒肉放題, 用QR code下單,有幾款任食和牛套餐選擇,有不同部位和牛,豚肉、雞肉 、海鮮、 蔬菜、小食等任叫, 仲有自助飲品甜品沙律區, 選擇算多食得好飽,日本直送優質和牛好正,仲有全港首創的「燒肉新幹線」,所選嘅燒肉會經運輸帶送上座位, 好方便,值得一提既係座位好闊落,同埋背椅好高,唔會望到前後座客人,可以俾我哋靜靜地品嚐美食。我地等食期間,就睇下全港首推「和牛識別番號」,一掃一SEARCH就搵到哂和牛資料,保證實材實料,啖啖真正和牛特別滋味。「B餐」-102款舟 •盛合+桶 •盛合船盛盒及桶盛合各一份,份量也幾多包括牛脊肉、牛裏脊肉、牛肋條、扇貝、蝦、五花腩、雞肉、特選牛肋肉及蔬菜, 賣相非常精緻,打卡一流, 所有食材的好新鮮,牛嘅種類真係好多,而且好出色, 雞肉大大,要燒耐少少,肉質不錯,五花腩入囗即溶,肉汁香濃。之後係apps落單再點唔同嘅牛、海鮮及泡菜等,又到自助吧食雪糕甜品,對於兩位唔算大食嘅女士,其實已經好飽。最新分店已進駐荃灣廣場,要叫住荃灣嘅家姐一齊食。除咗晚餐,而家重全新推出的午市套餐的。
「B餐」-102款舟 •盛合+桶 •盛合
最新分店已進駐荃灣廣場,要叫住荃灣嘅家姐一齊食。
除咗晚餐,而家重全新推出的午市套餐的。