2016-07-19 3106 瀏覽
上星期三晚我哋一行4個女仔終於去試呢間餐廳 (由睇住佢一月開到依家都未試過)😆. 我哋叫咗呢幾樣嘢share --Pork Knuckle 豬手嘅皮好脆,啲肉好juicy又唔太un 個薯蓉都好好食,係我鐘意嘅有texture嗰種☺️ 個人覺得酸菜可以再酸DD但朋友覺得ok. Chicken Schnitzel好薄好juicy, 唔會鞋. 個莎莎醬係靈魂所在Suckling Pig又一個皮脆肉嫩, D肉係入口即溶, 個人至愛😍. 個thick cut薯條都好快俾我地淸哂.雖然食完嗰幾樣已經飽到嘔 (份量頗大), 但女士們嘛, 點少得甜品, 我哋叫哂餐牌上嗰3樣share😆 --Warm Chocolate Pudding即係心太軟. 個蛋糕勁流心, 真係一切開就流哂D朱古力出嚟. 唔太甜但好香朱古力味, 係我哋最鐘意嗰個👍🏼New York Cheesecake有出面專做甜品舖頭嘅水準, 一人幾啖好快又清哂😂Eton Mess呢個堅好食, 可能係我喺香港食過最好嘅. 個蛋白餅好脆好香蛋白同蜜糖味, 唔會死甜甜. 加埋個士多啤梨醬同whipped cream, 雖然知道食完肥死但大家都食哂😂

Pork Knuckle
豬手嘅皮好脆,啲肉好juicy又唔太un
Pork  Knuckle  (For  1  -  2)
Chicken Schnitzel
好薄好juicy, 唔會鞋. 個莎莎醬係靈魂所在
Chicken  Schnitzel
Suckling Pig
Suckling  Pig

Warm Chocolate Pudding
Warm  Chocolate  Pudding
New York Cheesecake
有出面專做甜品舖頭嘅水準, 一人幾啖好快又清哂😂
New  York  Cheesecake
Eton Mess
Eton  Mess
P.S. 嗰經埋聽講係波蘭人, 佢好好笑, 又會行去每枱同D顧客傾吓計問吓意見, 唔錯唔錯. 其他待應都好有耐性同好好笑容.
2016-07-06
Pork  Knuckle  (For  1  -  2)
Chicken  Schnitzel
Suckling  Pig