2021-01-10 1281 瀏覽
好耐之前去咗一間大熱嘅土耳其風格酒吧,呢間bar都幾難book位🥲酒吧不論佈置或餐具都落足心思配搭,每一個角落都係打卡位😍此外亦提供與酒吧風格相襯嘅圍巾,除咗可以用嚟影相呃like之餘😆女士們即使著短裙都唔洗怕走光👍🏻除咗酒,呢度仲有小食及水煙供應,所以整間酒吧都煙霧離漫,散發住甜甜嘅味道!另酒吧設最低消費及用餐時間限制,但我到訪時仍屬試業階段,所以就無消費限制!當時朋友對水煙無興趣,所以我哋只點咗杯柚子烏龍($55)及Whisky Sour($85)😆呢間bar除咗佈置夠晒特別外,仲可以食到人氣網店xlxlxlxl嘅蛋糕😋真係啱晒女士們🤩現因限聚令關係,酒吧需要停業,有興趣嘅可留意住佢哋IG最新動向😆

其他