今日黎到西貢既安排都冇咩特別 行下海邊玩下公園就到左晚飯時間 入左去M Square食飯 環境氣氛都好舒服 BB凳都唔係cheap cheap的😍Lobster Mac & Cheese 🦞🧀燒海蝦尾通心粉既面層鋪上滿滿既芝士 而我食落就有十足既滿足感😍 唔敢比太多芝士個仔食 挑左下面冇咁多芝士既比佢食 佢好快就將我裝比佢既食哂🙈Pulled Pork & Pineapple Pizza🥓🍍餡料有手撕豬肉🥓菠蘿🍍紅洋蔥🧅 超大個pizza 兩個小朋友見到就笑哂口 就逼不及待想拎黎食 好似係一秒都唔想等咁 Hayden食得好滋味啊😍😍Portobello Beef Burger 🥩🍔安格斯牛肉肉質鬆軟多汁💦 大啡蘑菇🍄係用黑松露忌廉煮 超級入味 可以選擇薯條或者沙律 我地勁係揀左薯條 好快就已經比我地清哂 新鮮炸好好味😋Chocolate Milkshake & Strawberry Milkshake 🍫🍓🥛兩杯milkshake都係超級濃郁既朱古力同士多啤梨 同奶既比例岩岩好 超好飲!👍🏻Virgin mojito 🍸服務員推介呢個飲品 好清新既味道 用黎配搭呢餐岩岩好😝

Lobster Mac & Cheese 🦞🧀

Portobello Beef Burger 🥩🍔