留意咗好耐係維港遊走嘅粉紅色船🛳️ 今次終於有機會上船喇!香港嘅夜景咁出名,身為香港人梗要遊覽吓🌃🛳️洋紫荊維港遊🇭🇰喺北角東渡輪碼頭上落船,港鐵站出口幾分鐘就行到,一上到船就可以食嘢!估唔到款式係咩範疇都有🥗沙律、🍣壽司、湯、熱食、鐵板燒、🍮甜品、🍉水果,最受歡迎當然係幾款海鮮🦞小龍蝦、青口、🦐蝦!汽水飲品🥤免費添飲!除咗包自助晚餐,一路食仲可以欣賞到🎵live band !🎤APT 、至少還有你、SHA-LA-LA… 連Baby Shark都有🤣 好有氣氛🎸重點係‼️航行期間可以自由上落甲板睇夜境🌛真係第一次係海港中央睇幻彩詠香江✨9:30就會埋岸落船,仲見到🐱貓船長企定定喺碼頭歡送我哋👋🏻原來4四月做緊優惠🈹大人只需$370一位!把握機會欣賞香港夜景喇~🌝

原來4四月做緊優惠🈹大人只需$370一位!
把握機會欣賞香港夜景喇~🌝