2024-04-21
WM hotel 開咗咁耐,我哋都無去過,今次book咗入面嘅M square,一家大細嘆返嗰下午茶先😎Afternoon tea sets 🍽️( Specialty Chips & Wings + Pancake Combo )雞翼大大隻,炸到脆卜卜,肉汁鎖晒係入面,食落去feel到好多肉汁流出黎,薯條配五款醬汁🔹黑松露芝士汁🔹芝士燒汁🔹蕃茄醬🔹蜜糖是拉差醬🔹青瓜酸忌廉醬,各有風味我就比較鍾意黑松露醬,好香口,無論點薯條抑或係點雞翼都好正😋甜品方面由三個pancake 組成🥞🥞🥞🔹原味厚班戟·焦糖牛油 ·楓葉糖漿配水果🫐🍓清新感覺🔹提拉米蘇醬·燕麥松子仁·咖啡糖似朱古力口感,小朋友最愛💗🔹抹茶吉士醬·紅豆🫘脆玄米,抹茶蕨餅抹茶🍵紅豆完美配搭,中和口感呢種軟得來又好creamy嘅口感,一人掃一個。酒店有碧海藍天,木系大自然feel餐廳內有足球機,遊戲機🎮桌球🎱大人小朋友都啱玩當然唔少得小朋友愛嘅pizza🍕Burger🍔 呢份BBQ 雞肉pizza芝士 + 雞肉,BBQ汁灑上,鹹酸甜兼備,唔會辣,pizza邊軟熟而且微微焦香👍🏻👍🏻牛肉Burger 好足料,牛肉選料上盛,煎得幾脆,肉汁
Afternoon tea sets 🍽️
薯條配五款醬汁
🔹黑松露芝士汁🔹芝士燒汁🔹蕃茄醬
🔹蜜糖是拉差醬🔹青瓜酸忌廉醬,各有風味
甜品方面由三個pancake 組成🥞🥞🥞
🔹原味厚班戟·焦糖牛油 ·楓葉糖漿
配水果🫐🍓清新感覺
🔹提拉米蘇醬·燕麥松子仁·咖啡糖
似朱古力口感,小朋友最愛💗
🔹抹茶吉士醬·紅豆🫘脆玄米,抹茶蕨餅
抹茶🍵紅豆完美配搭,中和口感
呢種軟得來又好creamy嘅口感,一人掃一個。
酒店有碧海藍天,木系大自然feel
餐廳內有足球機,遊戲機🎮桌球🎱大人小朋友都啱玩
當然唔少得小朋友愛嘅pizza🍕Burger🍔
呢份BBQ 雞肉pizza
牛肉Burger 好足料,牛肉選料上盛,煎得幾脆,肉汁好多
配上大量嘅蘑菇🍄🟫同芝士🧀
成個burger嘅口感都好豐富,每一啖都好滿足。
而且餐廳職員好細心,見到有小朋友同行,問我哋cut幾份上,照顧到我哋家庭需要🥰