2025-06-03 128 瀏覽
居然俾何生揾到間希臘乳酪, 北海道3.6 牛奶,益生菌同乳酸<完全健康之選> 襯約Friend 食飯前兩個享受下先 “Drool Froyo”中環半山街門口以純白色為主突顯fresh感覺。門口有牌 Free Paw Cup 希臘乳酪雪糕連毛孩都可以食。揀咗…🔸黃金寶 滿足杯(啖啖肉芒果/麻糬/杏仁脆片/玫瑰荔枝醬)🔹開心果 滿足杯(開心果碎石/開心果醬/開心果雪糕)🔸 香芒乳酪CROFFLE🔹 酸甜可口雙莓 CROFFLEFroyo : 黃金寶每啖充滿芒果粒粒口感豐富滿足,加上杏仁脆片極脆甜而不膩,加埋獨突玫瑰荔枝醬更Fresh. 而開心果雪糕甜而不膩充滿果香超重, 加開心果碎石增加口感之餘完全係開心果三重奏.滿足!Croffle : 熱辣辣牛角Waffle 用竹籤叉住上面舖滿冰涼yogurt .夾住外脆內軟牛角waffle直頭似冰火交融,雙莓口味酸酸甜甜而香芒口味又粒粒芒果&芒果醬口感豐富.
居然俾何生揾到間希臘乳酪, 北海道3.6 牛奶,
🔸黃金寶 滿足杯
(啖啖肉芒果/麻糬/杏仁脆片/玫瑰荔枝醬)
🔹開心果 滿足杯
(開心果碎石/開心果醬/開心果雪糕)
🔸 香芒乳酪CROFFLE
🔹 酸甜可口雙莓 CROFFLE