2022-10-10
🦀如果講2人蟹逅一下🦀呢個一定冇得頂啊👍🏻好鬼貼題👏🏻作為一個超級鍾意食酸菜魚人, 咁啱同另一位都食辣嘅朋友出, 梗係同埋佢去食川菜啦。相信 大家都知道啦 其實香港比較出名嘅川菜就係1️⃣2️⃣味同1️⃣3️⃣少, 咁因為成日去1️⃣2️⃣味食酸菜魚, 今次我哋就決定去食1️⃣3️⃣少嘅酸菜魚🐟🐟酸菜魚🐟酸菜魚可揀辣或不辣,個湯好好味 超正👍🏻👏🏻, 中意食酸菜魚嘅人士 真係可以撈飯食就得🫶🏻完全唔使其他餸 因為d湯係幾鮮甜🤘🏻,不會太咸🧂,而且吾好油膩,上面有不少既芝麻 再加上d 菊花瓣左點綴 ,令佢更增添唔少分。魚片好滑🐟,而且大大片,好新鮮甜,賣剩嘅 散件魚肉 碎濕濕🤨,可以大大啖 仲完全冇碎骨tim🥰🦀十三少蒜香荷葉蟹飯🦀呢個飯真係好驚艷啲飯吸晒啲蟹汁今次因為真係太肚餓啦我食左2️⃣碗飯減緊肥嘅朋友仔,記得食埋呢餐先開始減肥啊呢個飯 有濃郁嘅蒜蓉味🧄🧄🧄🧄啲奄仔蟹好多膏🦀其實講真 呢個2️⃣人餐4️⃣個人都得
呢個一定冇得頂啊👍🏻
🐟酸菜魚🐟
🦀十三少蒜香荷葉蟹飯🦀
呢個飯真係好驚艷
啲飯吸晒啲蟹汁
今次因為真係太肚餓啦
我食左2️⃣碗飯
減緊肥嘅朋友仔,記得食埋呢餐先開始減肥啊
呢個飯 有濃郁嘅蒜蓉味🧄🧄🧄🧄
啲奄仔蟹好多膏🦀