2017-04-27
聽朋友推介話呢間放題好抵食咁我哋就試一試佢 一早打左電話嚟訂咗位😚 一坐低侍應姐姐即刻畀咗好多好多張贈送食物嘅紙畀我哋 當中包括有送海膽, 生蠔, 壽喜燒或部隊鍋😁😁 真係超級驚喜 估唔到呀 讚讚👍👍👍 作為海膽粉絲就梗係揀左送海膽啦😍😍😍 為咗留肚我哋又點會咁早晏個壽喜燒呀😂😂😂 結果流到差唔多食哂其他食物先叫😋2 pat 海膽😊😊 睇啲色就知佢勁新鮮 食落去入口即溶 好滑身非常有甘香嘅味道 😌😌自製世界級之極高享受- 帶子加海膽😂😂 一啖食落口嗰個口感 實在難以用筆墨去形容呀 😍😍😍刺身每一件都勁肥美超厚切!!! 尤其是係三文魚全部都係畀三文魚腩真係一啲都唔孤寒呀❤至於燒物方面有芝士燒帶子同埋芝士燒生蠔, 都燒得好香口好惹味😊 壽司啲卷物都唔錯的 睇下呢幅圖就知啦啲蟹子多到爆曬出嚟呀😛😛😛 原來蟹鉗同蟹棒係有分別㗎😂😂😂 蟹鉗係得半條蟹肉而蟹棒就有成大條蟹肉😌呢個超級麻辣鴨舌 唔食辣嘅朋友就唔好嗌啦😅 就算食辣嘅我哋嗌咗都中伏啊因為啲汁真係勁辣 就算唔食鴨舌就咁點啲汁條脷都即刻痹曬呀好辣呀 😭😭😭😭 建議各位自稱勇士的可以去嘗試一下嘅💪💪💪 最後我哋終於嗌咗個壽喜燒嚟食 個肚已經飽
最後我哋終於嗌咗個壽喜燒嚟食 個肚已經飽到要爆開啦😂😂😂