2019-04-09 2417 瀏覽
今個星期去咗迪士尼酒店住, 非常之開心, 我同一家人由迪士尼酒店行到去冒險酒店 ,亦都到咗荷里活酒店, 三間嘅酒店環境都唔錯, 到咗食lunch嘅時候 ,我哋揀咗冒險酒店嘅其中一間餐廳去食飯 ,他裏面的環境都尚可。我們叫了一個pizza 及一個焗飯 ;雖然價錢唔平 每人大概都要150元, 但是質素就非常之ok ,特別是這個pizza ,它用牛油果、雞肉、芝士、芝麻,焗成的pizza ,我從來在出面什麼pizza hut都食不到這個味道, 如果大家下次去到姐這間酒店一定要試這個pizza。講到焗飯, 就都有水準, 豬扒的味道非常之有肉味,蕃茄濃烈加埋芝士剛剛好 ,裏面的juicy配合這個飯底一起吃,真的是回味無窮, 下次大家嚟迪士尼都可以試一試!