2017-03-22 825 瀏覽
由最初仁沙洞啱啱開嘅時候,抱住一試無妨嘅心態去食,結果感覺非常良好,價錢亦都實惠,後來我搬走咗,雖然都係喺土瓜灣一帶,但始終都有一段路程,不經不覺已經一段時間無黎食喇今日反黎娘家呢頭,想食個中午唔知食乜好,叫苦連天,老公突然一句: 你唔係好中意食仁沙洞咩?係喎!即刻9秒9向住仁沙洞方向進發!咁耐冇黎食以為價錢會好唔同,點知中午套餐好抵食又大份,$40就有一個飯,一碗湯,再加一份前菜,真係超抵食呀!我帶咗一份泡菜豬肉飯,平時唔係好食辣嘅我都食晒成份,好大碟,好好食,好飽!佢嘅泡菜係唔係一般香港韓國餐廳嘅偏甜泡菜,偏向韓國人口味,比較酸辣,好開胃!老公唔知食乜好,買咗個一模一樣嘅外賣俾佢,買多份紫菜卷俾佢嘅同事食,紫菜卷都只係$28 ,仲送前菜!正常就咁1份$28都已經好抵,送埋前菜真係無得輸!野食又好味又地道,份量又多,物超所值!抵佢開左咁多年都仲咁多人幫襯!
係喎!即刻9秒9向住仁沙洞方向進發!
5 分鐘 (堂食)
午餐